Лидерът на БСП коментира скандала с руските дипломати и обтегнатите им

...
Лидерът на БСП коментира скандала с руските дипломати и обтегнатите им
Коментари Харесай

Нинова: Обадих се на Кирил Петков и му казах, че спираме преговорите с Продължаваме промяната

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява абсурда с съветските дипломати и обтегнатите им връзки с партията на Кирил Петков.

Безпрецедентно е изгонването на толкоз доста дипломати. Вижте по какъв начин огромните страни реагират на Русия - Германия реши да не си стопира доставките на газ, Макрон си приказва с Путин. Това ще се отрази на стопанска система ни, на туризма, на българските фамилии.Това съобщи в ефира на Нова телевизия Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия.

Г-жа Нейнски изрично сервира погрешна информация, сподели тя. По думите ѝ на оперативните съвещания в Министерски съвет се оповестява информация, само че не се взимат решения. Г-жа Генчовска разгласи за тези дипломати, само че не беше казана броя. " Никой нямаше достоверна и с обстоятелства поднесена информация досега на изгонването им ", сподели тя и добави, че по закон единствено шефът на ДАНС може да декласифицира отчетите.

Не е имало хора от Министерство на стопанската система на съвещанието към Министерски съвет, само че е имало хора от Президентството. Двама души са били, тъй че няма по какъв начин Румен Радев да не е знаел, добави тя във връзка изявлението на президента, че не е знаел за изгонването на тези дипломати.

Що се отнася до решението на Българска социалистическа партия да спрат договарянията с Политическа партия, тя съобщи, че се е обадила на Кирил Петков и му е споделила за решението на групата.

Моментът е извънредно несъответствуващ да се изгонят съветски дипломати и то такава невиждана численост, безапелационна бе Нинова, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР